Elbillader

Bredt utvalg av elbilladere

Technoline har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder fra flere forskjellige leverandører. Enten du har behov for elbillader til privat bruk, næringsbygg eller borettslag, så hjelper vi deg å finne den rette!

Elbilsalget i Norge øker og mange er ikke klar over faren ved å lade elbilen i en vanlig stikkontakt. En vanlig stikkontakt tåler ikke belastningen av å lade elbilen over lang tid. I verste fall kan det føre til brann eller livsfarlige elektriske sjokk. Kravet til lading i stikkontakt er en egen 10A kurs med jordfeilbryter type B. Den sikreste måten å lade på, er å montere en godkjent ladestasjon. 

Fordelene med en godkjent ladestasjon er at den er energibesparende, kostnadsbesparende og miljøvennlig. I tillegg får du ingen uønskede utkoblinger og du får sikker lading og et sikkert anlegg.

Alt fra ladestasjoner til installasjon

Det kommer stadig flere elbilmerker og med mange ulike standarer for lademoduser, kabler og pluggtyper er det godt å få litt hjelp. Våre montører sørger for at din hjemmelader følger det siste inne forskrifter og sikkerhetsregler. Vi finner den enkleste og beste løsninger for deg, så du kan lade dine batterier når du endelig har litt fritid.

De mest solgte elbilladere

Technoline har ladeløsninger fra anerkjente leverandører som oppfyller alle krav, og kan i tillegg levere svært avanserte og kraftige løsninger til de største byggene. Med integrering mot byggautomasjon vil du få et optimalt system. Vi har også gode løsninger for eldre bygg.

Technoline | Elbillader

Schneider elbillader WB+ T2 uttak 7,4kW

Vlink Wallbox Plus er en elbillader som er sikker, robust og enkel å bruke. Den leveres med nøkkellås, kapslingen er IP54 og den leveres med Type 2 uttak, som er definert som en standard for ladeboks uten fast kabel.

Technoline | Elbillader

Micro Matic Ladestasjon Compact 11kW T2

Compact er en Mode 3 ladestasjon med effekter opp til 11kW, og fås med Type 1 eller Type 2 plugg og 5 meter fastmontert kabel. Laderen kommer med integrert kabeloppheng og LED-lampe som gir statusinformasjon. For veggmontering. IP44.

Technoline | Elbillader

Eaton Ladestasjon X-Serie 7,4/22kW

Beskrivelse 2fas/1+N 230V/3+N 400V ladestasjon med justerbar innstilling for strøm, fra 10-32Amp. Maksimal effekt 7,4kW ved 230V eller 22kW ved 400V. IP 54, IK08. Type2 Uttak. Løser ut med Dc feilstrømmer over 6mA. Kontakt for lokal styring med potensialfri kontakt.

Bestillingsskjema

Steg 1

Vis din interesse ved å fylle ut din kontaktinformasjon i skjemaet nedenfor.

Steg 2

Bli kontaktet av våre eksperter for å finne den perfekte løsningen for deg!

Fyll inn dine kontaktdetaljer – bli kontaktet